Cat costa FASTPASS® Disneyland Paris?

Puteți utiliza Disneyland Paris FASTPASS® gratuit pe următoarele atracții:

De ce să aștepți la rînd? Faceți mai mult cu ziua dvs. în Disneyland® Park cu FASTPASS®, un serviciu gratuit, cu care economisești timp și care iti scurtează așteptarea la următoarele atracții:
DISNEYLAND® PARK: Indiana Jones ™ și templul Peril, Adventureland®, Space Mountain® – Misiunea 2, Discoveryland, Buzz Laserar Blast Light *, Discoveryland, Muntele Big Thunder, Frontierland®, Zborul lui Peter Pan, Fantasyland®, Star Tours, Discoveryland.
WALT DISNEY STUDIOS® PARK. Rock’n’Roller Coaster cu Aerosmith, Backlot, The Twilight Zone din Terror ™ **, Curtea de producție, Covoarele Flying Over Agrabah®, Toon Studio, Ratatouille: Aventura, Studio Toon.
Cu FASTPASS®, puteți profita la maxim de toate celelalte atracții și spectacole pe care le oferă Disneyland® Park. Distribuția biletelor FASTPASS® este în funcție de disponibilitate. Cum functioneazã? La intrările in cele cinci zone de atracții, veți vedea două linii: una pentru coada tradițională (timpul de așteptare este indicat pe o placă de anunțuri) și unul pentru FASTPASS®. Dacă alegeți accesul FASTPASS®, introduceți biletul de intrare (biletul este emis la intrarea in parcuri pe baza voucherelor de acces) în distribuitor și veți primi automat Biletul FASTPASS®. Pe acesta veti avea intervalul de timp în care trebuie să vă întoarceți pentru a utiliza atracția dorita. Întoarceți-vă la atracție în timpul intervalului indicat pe biletul FASTPASS® și veți putea să călătoriți cu atracția imediat. Anumite restricții de înălțime și vârstă se aplică la aceste atracții.
Timpurile de deschidere și de închidere variază în funcție de sezon.
Walt Disney Studios® Park se închide la ora 19:00. Anumite spectacole, atracții, magazine și restaurante sunt deschise în anumite perioade ale anului și pot fi închise, modificate, amânate sau anulate fără avertisment.

Evenimente Disneyland Paris

Iata cateva evenimente care aduc un plus de emotie activitatilor tematice din cele 2 parcuri Disneyland:

Petrecere inaugurala Disney FanDaze, are loc in primul weekend din iunie 2018, personajele Disney vor veni in haine de sarbatoare si vor pregati surprize!

Magic Run Weekend va avea loc in intervalul 20-23 septembrie 2018, invitat-ti prietenii la maratonul organizat in Disney si poti castiga medalii in editie limitata Disney!

Christmas Disney este un eveniment dedicat sezonului de iarna, dureaza in perioada 11 noiembrie – 7 februarie 2018, aici veti intalni spiritul Craciunului insufletit de Mos Craciun, un brad spectaculos, spectacole de lumini, din care nu vor lipsi parade cu personajele Disney!

New Years Eve Party Disney! Noaptea din 31 decembrie este magica in fiecare an, chiar daca este doar o noapte o vei pastra ca amintire vesnica!  Parcul Disney se va inchide la ora 18:30, exceptie fac oaspetii care au bilete pentru petrecerea de Revelion (bilete speciale). Walt Disney Studios ramane deschis pana la miezul noptii.

Reduceri Targul de Turism 2017

Reduceri Targul de Turism 2017!
In perioada Târgului de turism beneficiezi de extra-reduceri 10% pentru pachet complet Disneyland Paris prezentat in site, rezervarea trebuie inscrisa in intervalul 14-19 noiembrie 2017, sejur valabil 2018! Afla care sunt disponibilitatile pentru sejurul dorit la Disneyland Paris, locurile sunt limitate! office@turismin.ro