Esti aici Acasa Tichete si excursii Bilete acces Parc Disneyland
Imagine

Adresa noastra

Adresa:
Disneyland paris
GPS:
48.8722344, 2.775807900000018

Tarife minime Disney, bilete electronice nominale, netransmisibile, ce includ accesul nelimitat in cele 2 parcuri Disney pentru numarul de zile mentionat pe bilet.

Poti rezerva ticketul de acces la Disney doar cu avans 15%, diferenta o poti achita cu 15 zile inainte de plecare cand se emite voucher de acces!

Disneyland Park: eroii din desene aduc la viata povestile de neuitat. Parcul este impartit in 5 landuri (zone):
Discoveryland – calatoriti in timp prin Univers;
Fantasyland – povestile din desenele animate devin reale si sunt cuprinse de magie;
Adventureland – o lume noua, plina de aventuri;
Frontierland – cucerirea Vestului;
Main Street USA – cu atmosfera specifica anilor 1900.
In acest parc, aveti ocazia sa participati la petrecerile si paradele organizate in fiecare zi.

Walt Disney Studios Park este structurat intocmai ca un studio de filmari, cu 4 sectiuni:
Backlot – locul unde puteti urmari live spectacole de cascadorii si demonstratii de efecte speciale;
Toon Studio – secretele animatiei Walt Disney;
Production Courtyard – lumea filmului, personajele Disney prind viata pe scena;
Front Lot – reproducerea fidela a studioului Walt Disney din Hollywood, cu vedete numai copiii.
3 atractii noi va asteapta in Studiourile Walt Disney, in Toy Story Playland: Parachute Drop, Zigzag Spin, RC Racer.
Acces general in cele 2 parcuri adulti si copii;

Cu FASTPASS®, puteti profita la maxim de toate atractiile si spectacolele pe care le ofera Disneyland® Park. Distributia biletelor FASTPASS® este în functie de disponibilitate.
Cum functioneaza?
La intrarile in cele cinci atractii din parc, veti vedea doua linii: una pentru coada traditională (timpul de a?teptare este indicat pe un panou de anunturi) si unul pentru FASTPASS®.
Daca alegeti accesul FASTPASS®, introduceti biletul de intrare in automatul Disney si veti primi Biletul FASTPASS®. Intoarceti-va la atractia dorita in cadrul intervalului de timp indicat pe biletul FASTPASS® si veti putea sa calatoriti cu atractia fara a mai sta la coada. Anumite restrictii de inaltime si de vârsta se aplica la aceste atractii.

*Tarife minimale, valabile in cazul rezervarii pachetului complet Disney;

  Nume Data Descriere Pret Capacitate Alege cantitate
  2 zile / 2 parcuri January 1, 2017 - January 31, 2020 acces copil 3-11 ani Disneyland Paris - Party Ticket - Special offer € 125 9
  2 zile / 2 parcuri January 1, 2017 - January 31, 2020 acces adult Disneyland Paris - Party Ticket - Oferta speciala € 139 9
  3 zile / 2 parcuri January 1, 2017 - January 31, 2020 acces copil 3-11 ani Disneyland Paris - Party Ticket - Special offer € 159 9
  4 zile / 2 parcuri January 1, 2017 - January 31, 2020 acces copil 3-11 ani  Disneyland Paris - Party Ticket - Special offer € 170 9
  4 zile / 2 parcuri January 1, 2017 - January 31, 2020 acces adult Disneyland Paris - Party Ticket - Oferta speciala   € 215 9
  3 zile / 2 parcuri January 1, 2017 - January 31, 2020 acces adult Disneyland Paris - Party Ticket - Oferta speciala € 179 9
  Activitati speciale pentru copii
  Aer conditionat
  camera de bagaje
  Lift
  Lobby
  Minibar
  Parcare
  Piscina interioara
  Receptie
  Restaurant
  Seif
  Spa
  Wi-fi
  Oferta nu este valabila in perioada sarbatorilor sau evenimentelor speciale. Oferte nu este valabila pentru acces in zilele de sambata si duminica, tarife de weekend la cerere. Biletul nu este rambursabil si nu permite schimbari.

  Rezervarea ta

  Detalii personale
  (*) Obligatoriu
  Rezervarea dumneavoastra a fost trimisa cu succes
  Va rugam sa completati toate detaliile personale

  Locatie


  Lasa un review

  Pret
  Locatie
  Personal
  Servicii
  Masa
  Amalia Radu
  2018-05-28 07:38:29
  Buna ziua! In iunie pe 7, baietelul nostru implineste 3 anisori si dorim sa-i serbam ziua la Disneyland Paris. Dorim sa stim daca putem rezerva bilete Disneyland doar in parcul de copii, fiind micut copilul, nu vom putea accesa ambele parcuri intr-o zi. In caz ca puteti organiza pentru noi pachetul la Disney cu acces doar intr-un parc, va las datele mele pentru a-mi trimite oferta întocmai. Multumim! Amalia R.
  Carina
  2017-01-02 10:31:25
  Felicitari dumneavostra, tarifele pe care le promovati in acest site sunt mai mici decat cele pe care le-am gasit pe site-ul oficial Disney! Multa bafta!
  Mara
  2016-05-23 14:14:04
  Avand in vedere ca tarifele includ bilete de acces pentru cele 2 parcuri Disney (adulti si copii), iar rezervarea acestora se poate face doar in baza unui avans, este o facilitate care, pe site-ul oficial nu am regasit-o. Odata achizitionate aceste tickete de intrare la Disney, nu vei mai plati nimic in interiorul parcurilor (exceptie suveniruri si mancarea). Se emite un voucher de acces Disneyland pe numarul de zile rezervate si se prezinta la ghiseul de acces in prima zi, urmatoarele zile curg consecutiv, deja esti inregistrat ca vizitator activ, asadar in urmatoarele zile de vizita nu trebuie sa mai stai la coada. Descoperi lumea magica Disney, aici lumea basmelor devine realitate. Aventură și distracție la puterea a cincea, Main Street, Statele Unite ale Americii Fantasyland, Frontierland, Adventureland și Discoveryland. Nu pierdeți Meet 'n' Greet cu iubitele personaje Disney: un moment special. Chiar lângă Disneyland® Park, descoperi lumea magică a cinematografiei și televiziunii la Walt Disney Studios® Park - oferind atracții incitante și cinemagie!! Biletele in cele 2 Parcuri vă permit accesul la Disneyland® Park și Walt Disney Studios® Park, în timp ce 1 bilet vă permite doar accesul la Disneyland® Park. Program: Disneyland®Paris este deschis în fiecare zi, pe tot parcursul anului. Orele de deschidere variază în funcție de sezon. Parcurile pot rămâne deschise pentru mai mult timp în timpul sezonului de evenimente speciale. Programul standard Disneyland® Park: 10:00 - 10:00; Walt Disney Studios® Park: 10:00 - 07:00.

  Inchide comentarii

  Comnetarii (2)

  1. recomand aceata agentie, deoarece are preturi mult mai mici decat oricare alt site sau chiar mai ieftin decat site-ul official Disney. am platit avans la bilete si inainte de plecare cu doua saptamani am achitat integral si am primit voucherul. am avut fastpass inclus. recomand sa va luati bilete cu fastpass daca nu vreti sa petreceti jumatate din timp stand la cozi interminabile (se asteapta intre 130 si 180 minute. cu fastpass am stat intre 5 si 25 minute, deci merita banii in plus.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *