Blog

Evenimente Disney

Cu o colecție de servicii exclusive, echipa Disney poate transforma șederea la Disneyland® Paris intr-un moment magic si de neuitat.
Iata cateva exemple de momente ce pot fi organizate la destinatie si prerezervate:
-cutia cu surprize pentru sarbatorit, de la 300 euro
-camera decorata in tematica Disney ori una romantica, baloane, flori, surprize dulci (ciocolata, sampanie, macarons), mesaj personalizat, de la 500 euro
-petrecere privata cu personajele Disney, eveniment animat de personajele preferate, tort personalizat, de la 1500 euro
*tarifele sunt informative, pot suferi majorari in functie de sezon si disponibilitate.

Ce alegi? Un parc Disney intr-o zi sau ambele parcuri Disney in aceeasi zi?

In functie de numarul de zile de la destinatie, de ritmul tau si de buget, poti alege tipul de bilet, ticket Disney o zi un parc ori ticket Disney ambele parcuri in aceeasi zi! Verifica cea mai buna varianta pentru tine in momentul rezervarii pentru a eficientiza timpul si bugetul, ambele tipuri de tickete au inclus fastpass! Ș)
De obicei ai nevoie de minim 2 – 3 zile de acces in Disneyland pentru a reusi sa te bucuri de cat mai multe distractii.

O zi un parc la alegere (recomandat daca sejurul este in intervalul luni-vineri)
Disneyland® Park
sau
Walt Disney Studios® Park
FASTPASS®

O zi ambele parcuri (recomandat daca sejururl este in weekend)
Disneyland® Park
Walt Disney Studios® Park
FASTPASS®

Cat costa FASTPASS® Disneyland Paris?

Este gratuit Disneyland Paris FASTPASS® pentru următoarele atracții:

De ce să aștepți la rînd? Poți face mai mult în Disneyland® Park cu FASTPASS®, un serviciu gratuit, cu care economisești timp și care iti scurtează așteptarea la următoarele atracții:
DISNEYLAND® PARK: Indiana Jones ™ și templul Peril, Adventureland®, Space Mountain® – Misiunea 2, Discoveryland, Buzz Laserar Blast Light *, Discoveryland, Muntele Big Thunder, Frontierland®, Zborul lui Peter Pan, Fantasyland®, Star Tours, Discoveryland.
WALT DISNEY STUDIOS® PARK. Rock’n’Roller Coaster cu Aerosmith, Backlot, The Twilight Zone din Terror ™ **, Curtea de producție, Covoarele Flying Over Agrabah®, Toon Studio, Ratatouille: Aventura, Studio Toon.
Cu FASTPASS®, poți profita la maxim de toate celelalte atracții și spectacole pe care le oferă Disneyland® Park. Distribuția biletelor FASTPASS® este în funcție de disponibilitate. Cum functioneazã? La intrările in cele cinci zone de atracții, se observa două linii: una pentru coada tradițională (timpul de așteptare este indicat pe o placă de anunțuri) și unul pentru FASTPASS®. Dacă alegi accesul FASTPASS®, se introduce biletul de intrare (biletul este emis la intrarea in parcuri pe baza voucherelor de acces) în distribuitor și primesti automat Biletul FASTPASS®. Pe acesta va fi inscris intervalul de timp în care se poate utiliza prioritar atracția dorita. Anumite restricții de înălțime și vârstă se aplică la aceste atracții.
Timpurile de deschidere și de închidere variază în funcție de sezon.
Walt Disney Studios® Park se închide la ora 19:00. Anumite spectacole, atracții, magazine și restaurante sunt deschise în anumite perioade ale anului și pot fi închise, modificate, amânate sau anulate fără avertisment.