Blog

Festivalul Junglei

The Lion King si Festivalul Junglei

În cazul în care iubiti distracția și aventura, mergeti la festivalul The Lion King & Jungle Festival.

Un sezon complet nou, cu tot felul de dansuri fascinante, din iulie până în septembrie 2019. Aceasta este șansa de a simți ritmul junglei cu spectacole noi și experiențe alături de un trib de prieteni din Regele Leu și Cartea Junglei, cum ar fi Timon si Pumbaa, Baloo și Regele Louie.

Festivalul piratilor si al printeselor

Ești o prințesă sau te arăți un pirat? Alegeți partea dvs. la Festivalul Piraților și Prințeselor.

Trăiește ca o prințesă intr-un basm sau navighează într-un voiaj ca un pirat bucătar, doar la Disneyland Paris, din 19 ianuarie până în 17 martie 2019.

Star Wars Legendele Fortei

Legendele forței: o celebrare a filmului Star Wars

Din 12 ianuarie pana in 17 martie 2019, traieste cele mai memorabile povești din galaxie în timpul legendelor forței: o sărbătoare a Războiului stele.

Disneyland MagicPass

Disneyland Paris a lansat recent MagicPass, un card multifuncțional și fără contact, care permite dematerializarea multor servicii oferite clienților hotelurilor Disney. MagicPass este în curs de desfășurare la hotelurile din parc (Disney’s Hotel New York, Disney’s Newport Bay Club, Hotel Disney’s Cheyenne și Disneyland Hotel sunt acum echipate). Aveti posibilitatea sa folositi un card pentru acces in camera, consumatie la restaurante in complexul Disneyland, acces in parcuri, puteti achita cu el daca doriti sa atasati un cont card la acest card acces. Vizualizati video pentru a înțelege cum funcționează!

Petrecere Mickey

Cea mai mare petrecere Mickey! Vino si sărbătorește 90 de ani de magie Mickey la cea mai mare petrecere Mickey.

Unde? Disneyland® Park și Walt Disney Studios® Park

Cand? Din octombrie până în decembrie 2018

Iubitorii de Mickey de toate vârstele sunt invitați să facă parte din aniversarea sa foarte specială, unde îl veți vedea ca niciodată în întregime pe modul “Party Ani-Mouse”. Hip hip hooray!

NOUL Fastpass

Despre Noul Fastpass

In afara de Fastpass standard care este deja inclus in ticketele Disney ca si serviciu gratuit cu prioritate,  Disneyland a introdus alte 2 tipuri de Fastpas ca si upgrade la serviciile standard: SUPER FASTPASS si ULTIMATE FASTPASS!
De la 30 € pe persoana pe zi, turistii pot obtine un acces mai rapid si flexibil la atractiile pe care nu vor sa le rateze, cu acest NOU FASTPASS, cu un numar limitat de beneficiari pentru Super FASTPASS si Ultimate FASTPASS pentru fiecare zi. Variantele pentru FASTPASS sunt:

Sfaturi:

Produse disponibile doar impreuna cu tichetul de acces deja rezervat.

Cazati-va intr-un hotel Disney sau în Disney Nature Resort și obțineți biletul UNLIMITED la prețul biletului One Time.

Super și Ultimate FASTPASS se pot cumpara cu până la două zile înainte de vizita in parcuri.

Functie de disponibilitate, Super și Ultimate FASTPASS vor fi disponibile la vânzare în parcurile Disney în ziua vizitei.

Pentru a vă bucura pe deplin de avantajele Super sau Ultimate FASTPASS, este recomandat un bilet de intrare valabil pentru ambele Disney Parks.

Titularii și oaspeții Permisului Anual pentru Infinity și Magic Plus, care stau in Hotelurile Disney, vor beneficia de o reducere specială FASTPASS.

Vă rugăm să rețineți că produsele FASTPASS Super sau Ultimate: sunt valabile pentru o anumită dată si NU permit accesul in parcurile Disney.

 

Cum castigi timp la Disney?

Cu aplicatia gratuita Disneyland – castigi timp la destinatie si poti obtine informatii in timp real despre resortul Disney, nu trebuie decat sa ai un smart phone si conexiune la internet, se poate descarca din telefon.
In parcurile Disney exista WIFI.
Cu harta interactiva Disney din aplicatie poti vizualiza timpul minim de asteptare la cozi bifand sectiunea Attractions, la sectiunea Entertainment vei aves acces la zonele cu activitati specifice din parc, cu PhotoPass vei vedea pe harta punctele de intalnire cu personajele Disney si poti seta chiar o programare, la sectiunea Dining apar pe harta locatiile din parc de luat masa, la fel pentru Shops, Restrooms, Events, Tours, Hotels, Guest Services – aici se pot observa punctele marcate cu FP (Fast Pass).
Totodata aplicatia pune la dispozitie programul parcurilor pe tot anul, vara-iarna, show urile zilnice, servicii cum poti rezerva o masa, samd!
Si asa castigi mai mult timp pentru distractie!

-Cu optiunea Fastpass (detaliat intr-un articol anterior)

-Alegand cazarea intr-unul dintre hotelurile Disney, beneficiezi de Extra Magic Hour, ora de dimineata pana la deschiderea programului zilnic al parcurilor.

Evenimente Disney

Cu o colecție de servicii exclusive, echipa Disney poate transforma șederea la Disneyland® Paris intr-un moment magic si de neuitat.
Iata cateva exemple de momente ce pot fi organizate la destinatie si prerezervate:
-cutia cu surprize pentru sarbatorit, de la 300 euro
-camera decorata in tematica Disney ori una romantica, baloane, flori, surprize dulci (ciocolata, sampanie, macarons), mesaj personalizat, de la 500 euro
-petrecere privata cu personajele Disney, eveniment animat de personajele preferate, tort personalizat, de la 1500 euro
*tarifele sunt informative, pot suferi majorari in functie de sezon si disponibilitate.

Ce alegi? Un parc Disney intr-o zi sau ambele parcuri Disney in aceeasi zi?

In functie de numarul de zile de la destinatie, de ritmul tau si de buget, poti alege tipul de bilet, ticket Disney o zi un parc ori ticket Disney ambele parcuri in aceeasi zi! Verifica cea mai buna varianta pentru tine in momentul rezervarii pentru a eficientiza timpul si bugetul, ambele tipuri de tickete au inclus fastpass! Ș)
De obicei ai nevoie de minim 2 – 3 zile de acces in Disneyland pentru a reusi sa te bucuri de cat mai multe distractii.

O zi un parc la alegere (recomandat daca sejurul este in intervalul luni-vineri)
Disneyland® Park
sau
Walt Disney Studios® Park
FASTPASS®

O zi ambele parcuri (recomandat daca sejururl este in weekend)
Disneyland® Park
Walt Disney Studios® Park
FASTPASS®