Despre noi

Agentia de turism Leisure Operator

TEL: 0752150537 / 0752150538

Punct de lucru: Bd. Regina Elisabeta 7-9, etaj 1, birou 27, sector 3, Bucuresti

  • CUI 27251977
  • J38/276/2010
  • Licenta de turism nr. 5804
  • Brevet turism nr. 16706

Conturi deschise la:
Raiffeisen Bank

RO88RZBR0000060012793109 pentru RON
RO23RZBR0000060012793115 pentru EURO

Unicredit Tiriac Bank:
RO32BACX0000001122207000 pentru RON
RO05BACX0000001122207001 pentru EUR

Agentie asigurata impotriva riscului insolvabilitatii conform politei de asigurare seria I Nr. 52009, valabila pana la 06.09.2019

Informatiile personale puse la dispozitia site-ului pentru a putea primi sau utiliza unele servicii sunt protejate in conditiile legii Legea 677/2001. Prin completarea campurilor din formularele de contact sau rezervare on-line utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le inregistreaza sa intre in baza de date Leisure Operator si sa primeasca mesaje cu privire la cu privire la produse si servicii, promotii, concursuri sau orice alte actiuni editoriale si de marketing desfasurate in viitor de catre Leisure Operator.

La solicitarea explicita a utilizatorului adresata la office@turismin.ro, Leisure Operator se obliga sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime si sa inceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, in mod gratuit, datele personale conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Leisure Operator se obliga sa nu faca publica adresa de e-mail a utilizatorilor si sa nu o dezvaluie unei terte parti, daca aceasta nu se afla intre partenerii agreati in mod expres, in afara cazului in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si/sau procedurile judiciare. Leisure Operator nu raspunde de atacurile avand ca scop furtul sau vandalismul si care ar putea conduce la dez

valuirea sau compromiterea datelor. Leisure Operator nu-si asuma nici un fel de responsabilitate pentru situatiile in care utilizatorul isi publica adresa sau orice alte date personale, din proprie initiativa, intr-un mesaj public, pe oricare dintre paginile Leisure Operator.
Politica site-ului www.turismin.ro este de a nu accepta sau de a nu lua in consideratie materialele nesolicitate. Daca utilizatorii site-ului trimit astfel de materiale, Leisure Operator isi rezerva dreptul de a considera ace

ste materiale neconfidentiale si lipsite de protectia drepturilor personale sau de proprietate. Astfel de materiale si drepturi devin proprietatea Leisure Operator, libera de orice pretentii emise de o persoana sau un grup de persoane, putand fi utilizate in orice scop de catre Leisure Operator, fara fara obligatia de a acorda compensantii pentru utilizarea lor.
Identitatea utilizatorilor nu va fi dezvaluita in cazul in care, prin informatiile postate, acestia ar putea fi pusi in pericol.

www.turismin.ro foloseste „cookies” care nu contin nici un fel de date personale ale utilizatorului si nu prezinta risc in cazul in care sunt interceptate de terte parti. Daca browser-ul este configurat sa nu le accepte, anumite pagini pot sa nu functioneze partial sau in totalitate. Pe site-ul www.turismin.ro pot fi prezente legaturi catre pagini ale unor

terte parti, inclusiv parteneri. Informatiile furnizate unor pagini externe nu se afla sub controlul Leisure Operator si orice publicare a unor date personale pe alte pagini de pe Internet se face pe propriul risc. Leisure Operator isi rezerva dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe site.

Inchide comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *