Disneyland Paris

Pentru cei mici, orasul Paris ofera divertisment in parcurile de distractii, fie ca alegeti Disneyland Paris sau Asterix. Ambele parcuri ofera adrenalina, ele sunt o copie fidela a lumii basmelor.
La Disneyland se ajunge foarte usor cu trenul, din Paris sau din zona Disney, statia Marne-la-Vallée se afla in apropiere gura de intrare in cele 2 parcuri tematice!
Exista tickete de transport ce includ acces 1-2 zile la Disney, insa acestea trebuie rezervate din timp, sunt mai accesibile decat cele achizitionate separat, biletele de transport ROR Paris cu biletele de acces la Disney.
Pentru cei ce merg doar la Disney, cel mai bine este sa se cazeze in zona Disney, unele hoteluri amplasate langa parcul de distractii ofera transfer gratuit zilnic din 30 in 30 minute (ex: Dream Castle, Magic Circus, Thomas Cook’s Explorers, Kyriad, Radisson Blu, Adagio City Aparthotel Val d’Europe si Hotel l’Elysée Val d’Europe;)
Hotelurile din incinta parcului de distractii sunt mai scumpe decat cele situate in afara lui (ex: Hotelul Disneyland, hotelurile New York, Newport Bay Club si Sequoia Lodge, hotelurile Cheyenne si Santa Fe se afla langa lac; Hotelul Davy Crockett Ranch se afla intr-o zona impadurita, in afara resortului) , insa ofera mai multe facilitati si timp mai mult petrecut in parc si dupa inchiderea programului (programul parcului: 10.00-19:00), in pretul cazarii se ofera acces nelimitat la Disney, beneficii Extra Magic Hours!

In functie de buget si preferinte, va putem organiza diferite tipuri de vacante, astfel incat sejurul la Disneyland sa ramana unul memorabil!

Inchide comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *