22

aug.
2019

Vizita Mont Saint-Michel cu preluare din Paris

Posted By : adminleisure/ 0

Descopera insula stancoasa numita Mont Saint-Michel, amplasata în cel mai mare golf din Europa, maiestuos încoronata cu mănăstirea Mont Saint Michel, cunoscuta si sub numele de Marvel a lumii occidentale. Abația este una dintre cele mai renumite centre de pelerinaj care datează din Evul Mediu. Tur de o zi care include tur ghidat insa permite si timp liber pentru a explora in voie obiectivele.
Mont Saint-Michel: unul dintre cele mai cunoscute și mai fotografiate repere din Franța, se bucură de un cadru mirific, în inima regiunii Normandia, plin de istorie și bine-cunoscut pentru arhitectura sa caracteristică, terenuri agricole bogate, specialitati gastronomice si produsul local precum branza.
Turul dureaza aproximativ 14.5 ore, plecare din Paris se face la ora 07:15 a.m. (ora locala) si include transport, asistenta locala/ghid, apa;
În timpul călătoriei dumneavoastră, turul va incepe cu trecerea de districtul vestic din Paris la Porte d’Auteuil. Din acest punct luam directia autostrada Normandia și urmam un traseu pitoresc traversand orașul L’Aigle.
După-amiaza incepe prin urcarea pe munte prin locuri de metereze sau de localitate, pentru ca manastirea se afla situata in partea de sus. Puteți explora apoi satul pe cont propriu, avand șansa de a petrece o zi încântătoare într-un cadru frumos, pitoresc.

tarif copil

01.01.2019 – 10.01.2020

tarif copil 3-11 ani
€ 97

tarif adult

01.01.2019 – 10.01.2020

tarif adult
€ 159