Esti aici Acasa Tichete si excursii Hard Rock Cafe Paris
Imagine

Adresa noastra

Adresa:
14 Boulevard Montmartre, 75009 Paris, Franța
GPS:
48.8720546, 2.341613999999936

Hard Rock Cafe Paris este o cafenea-muzeu al culturii populare, o expozitie de suveniruri autentice ale legendelor rock, precum si 21 ecrane video cu un  sistem de sunet incredibil.
In restaurant si in celebrul cocktail-bar clientii vor avea o experienta in stil american. Hard Rock Cafe din Paris, situat in zona centrala, lingă Opera si Grands Boulevards, are acces facil si la Musee Grevin, Les Etoiles du Rex sau Spectacolul de varietati.
Aici beneficiati de cele mai bune mancaruri si muzica buna, de un magazin de vinzare cu amanuntul al colectiilor editie limitata Hard Rock, tricouri, jachete si suveniruri.
Program: 09:00- 23:30.
VINIL – La alegere: Hard Rock Burger sau Hard Rock cheeseburger sau Veggie Burger sau salata Cezar. Ca si bauturi se pot alege: cafea, ceai sau bauturi racoritoare.

GOLD – La alegere: HR cheeseburger sau Bacon cheeseburger sau Veggie Burger sau miere Sandwich de pui la gratar sau Hickory Bar-B-Que de pui sau Salata Cezar. Desert: HRC Ice Cream. Ca si bauturi se pot alege: cafea, ceai sau bauturi racoritoare

DIAMOND – Starter: Lil Cezar sau salata Casa. La alegere: Twisted Mac & Cheese sau Bar-B-Que Bar coaste sau Hard Rock cheeseburger sau Bacon cheeseburger sau Hickory Bar-B-Que pui sau Veggie Leggie sau Salata de pui Cezar Clasic sau Burger Legendarul. Desert: Hot Fudge Sundae. Ca si bauturi, la alegere: cafea, ceai sau bauturi racoritoare.

PLATINUM – Starter: 3 Tupelos sau Side Salata House. La alegere: Legendary Burger sau Veggie Burger sau Hard Rock cheeseburger sau Bacon cheeseburger sau salata greceasca cu creveti ori Bar Bar-B-Que Coaste la gratar, somon salbatic din Alaska sau ,,New York” felii de friptura sau Hickory Bar-B-Que de pui sau Twisted Mac & Cheese. Desert: Tort de ciocolata sau Deserturi Mini. Ca si bauturi, la alegere: cafea, ceai sau bauturi racoritoare.

Vinyl Menu : 19 euro/persoana/meniu
Gold Menu: 23 euro/persoana/meniu
Diamond Menu: 25 euro/persoana/meniu
Platinium Menu 32 euro/persoana/meniu

  Nume Data Descriere Pret Capacitate Alege cantitate
  Menu Platinium January 1, 2015 - January 10, 2016 tarif Menu Platinium € 65 10
  Menu Diamond January 1, 2015 - January 10, 2016 tarif Menu Diamond € 49 10
  Menu Gold January 1, 2015 - January 10, 2016 tarif Menu Gold € 43 10
  Menu Vinyl January 1, 2015 - January 10, 2016 tarif adult Menu Vinyl € 35 10
  Activitati speciale pentru copii
  Aer conditionat
  camera de bagaje
  Lift
  Lobby
  Minibar
  Parcare
  Piscina interioara
  Receptie
  Restaurant
  Seif
  Spa
  Wi-fi

  Rezervarea ta

  Detalii personale
  (*) Obligatoriu
  Rezervarea dumneavoastra a fost trimisa cu succes
  Va rugam sa completati toate detaliile personale

  Locatie


  Lasa un review

  Pret
  Locatie
  Personal
  Servicii
  Masa

  Inchide comentarii

  Lasă un răspuns