NOUL Fastpass

Despre Noul Fastpass

In afara de Fastpass standard care este deja inclus in ticketele Disney ca si serviciu gratuit cu prioritate,  Disneyland a introdus alte 2 tipuri de Fastpas ca si upgrade la serviciile standard: SUPER FASTPASS si ULTIMATE FASTPASS!
De la 30 € pe persoana pe zi, turistii pot obtine un acces mai rapid si flexibil la atractiile pe care nu vor sa le rateze, cu acest NOU FASTPASS, cu un numar limitat de beneficiari pentru Super FASTPASS si Ultimate FASTPASS pentru fiecare zi. Variantele pentru FASTPASS sunt:

Sfaturi:

Produse disponibile doar impreuna cu tichetul de acces deja rezervat.

Cazati-va intr-un hotel Disney sau în Disney Nature Resort și obțineți biletul UNLIMITED la prețul biletului One Time.

Super și Ultimate FASTPASS se pot cumpara cu până la două zile înainte de vizita in parcuri.

Functie de disponibilitate, Super și Ultimate FASTPASS vor fi disponibile la vânzare în parcurile Disney în ziua vizitei.

Pentru a vă bucura pe deplin de avantajele Super sau Ultimate FASTPASS, este recomandat un bilet de intrare valabil pentru ambele Disney Parks.

Titularii și oaspeții Permisului Anual pentru Infinity și Magic Plus, care stau in Hotelurile Disney, vor beneficia de o reducere specială FASTPASS.

Vă rugăm să rețineți că produsele FASTPASS Super sau Ultimate: sunt valabile pentru o anumită dată si NU permit accesul in parcurile Disney.

 

Inchide comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *