Esti aici Acasa Tichete si excursii Vizita Castele Valea Loarei
Imagine

Adresa noastra

Adresa:
37150 Chenonceaux, Franța
GPS:
47.408876950898225, 0.9741422109375435

Vizita de 1 zi pe Valea Loarei cu transportul din Paris!

Pentru acest tur este necesara o zi din sejur pentru a vizita Valea Loarei, cele 3 castele din perioada Renasterii. Vizitati Chenonceau Castle, Cheverny si Chambord.

CASTELUL CHENONCEAU: bariera a elegantei, situat perpendicular pe raul Cher, o bijuterie a arhitecturii renascentiste. Decorarea s-a facut de catre 5 femei ce au adus castelului, atat la ​​interior cat si la exterior, o aura romantica. Construit in anul 1513 de Katherine Briçonnet, infrumusetat de Diane de Poitiers, Catherine de Médicis si Madame Dupin, Castelul Chenonceau datorează femeilor o buna parte din farmecul sau.

CASTELUL CHAMBORD: unul dintre cele mai mari castele ale Loire, o bijuterie a Renasterii, construit la cererea imparatului François I pentru a servi drept cabana de vanatoare. In cei 32 de ani de domnie, Francois a trait in castel doar 42 de zile. Rasfatul epocii respective este subliniat de cele 365 de camine, 440 camere, 14 scari si 800 de corturi. Faimoasa scara dubla atribuita lui Leonardo da Vinci este punct principal de atractie.

CASTELUL CHEVERNY: apartine familiei Vibraye, castelul a conservat perfect mobilierul din secolul al XVII-lea, poate fi admirat in timpul vizitarii apartamentelor. Parcul ce il inconjoara reprezinta un alt punct forte al castelului.

Durata tur: aproximativ 12 ore, cu incepere orele 07:15 a.m.
Ghidaj in limbile: engleza, franceza, spaniola.
La cerere: ghid grup in italiana, portugheza, chineza, japoneza, rusa;

Include: 1 zi tur ghidat cu transport din Paris, plecare dimineata la ora 07:15 din zona 75001 Paris, (adresa completa in voucher), acces in cele 3 castele. Voucher-ul de cazare se prezinta, in format printat, reprezentantului de grup.

  Nume Data Descriere Pret Capacitate Alege cantitate
  tarif adult January 1, 2015 - January 10, 2016 tarif adult € 159 10
  Activitati speciale pentru copii
  Aer conditionat
  camera de bagaje
  Lift
  Lobby
  Minibar
  Parcare
  Piscina interioara
  Receptie
  Restaurant
  Seif
  Spa
  Wi-fi

  Rezervarea ta

  Detalii personale
  (*) Obligatoriu
  Rezervarea dumneavoastra a fost trimisa cu succes
  Va rugam sa completati toate detaliile personale

  Locatie


  Lasa un review

  Pret
  Locatie
  Personal
  Servicii
  Masa

  Inchide comentarii

  Lasă un răspuns