Esti aici Acasa Tichete si excursii Vizita Champagne cu transport din Paris
Imagine

Adresa noastra

Adresa:
Champagne
GPS:
48.027561922500176, 0.3330230712890625

Exploreaza regiunea Champagne din Franța în compania unui ghid expert care va explica modul în care se face vinul spumant, cel mai faimos vin din lume. Vizitați beciurile cu cele mai prestigioase etichete de șampanie, cu un pahar de șampanie din partea casei si vizita in capitala regiunii Champagne, Riems, cu catedrala sa magnifică.

După ce ai fost preluat de la hotelul tau din Paris, vei fi condus de către ghid/ sofer în regiunea Champagne pentru a descoperi podgoriile din care se produce cel mai nobil vin. Pornind din zona Montagne de Reims, vom opri în satul Hautvillers, cunoscut sub numele de leagănul  șampaniei, care a fost celebru inca din secolul XVIII datorită activitatii unui călugăr local, Dom Perignon. Aici veți găsi informații despre procesul de producere a șampaniei, unic în compania unor cultivatori locali.

Apoi, vom vizita beciurile uneia dintre cele mai mari case de șampanie, Moet Chandon unde, unde sunteti invitați sa degustati un pahar. După-amiaza este dedicata vizitei la Reims și la catedrala ce a asistat la încoronarea numerosilor monarhilor francezi.

La final există o vizită la o a doua casă de șampanie unde veți câștiga noi informatii in ceea ce priveste producerea acestui vin. Ridica un pahar de șampanie in cinstea acestei experiente!

Turul dureaza aproximativ 10 ore, include transportul cu preluare din Paris, asistenta turistica locala, acces obiective, degustare de vin;

  Nume Data Descriere Pret Capacitate Alege cantitate
  Vizita Champagne January 1, 2015 - January 31, 2020 tarif copil 4-11 ani € 119 9
  Vizita Champagne January 1, 2015 - January 31, 2020 tarif adult € 145 10
  Activitati speciale pentru copii
  Aer conditionat
  camera de bagaje
  Lift
  Lobby
  Minibar
  Parcare
  Piscina interioara
  Receptie
  Restaurant
  Seif
  Spa
  Wi-fi

  Rezervarea ta

  Detalii personale
  (*) Obligatoriu
  Rezervarea dumneavoastra a fost trimisa cu succes
  Va rugam sa completati toate detaliile personale

  Locatie


  Lasa un review

  Pret
  Locatie
  Personal
  Servicii
  Masa

  Inchide comentarii

  Lasă un răspuns