Esti aici Acasa Tichete si excursii Vizita Mont Saint-Michel cu preluare din Paris
Imagine

Adresa noastra

Adresa:
Mont Saint-Michel
GPS:
48.636063, -1.511457000000064

Descopera insula stancoasa numita Mont Saint-Michel, amplasata în cel mai mare golf din Europa, maiestuos încoronata cu mănăstirea Mont Saint Michel, cunoscuta sub numele de Marvel a lumii occidentale, abația este una dintre cele mai renumite centre de pelerinaj care datează din Evul Mediu. Va veti indragosti de acest loc încântător în cadrul aceastui tur de o zi care include tur ghidat insa permite si timp liber pentru a explora in voie obiectivele.

Mont Saint-Michel este una dintre cele mai cunoscute și mai fotografiate repere din Franța, se bucură de un cadru mirific, în inima regiunii Normandia, plin de istorie și bine-cunoscut pentru arhitectura sa caracteristică, terenuri agricole bogate, specialitati gastronomice si produsul local precum branza.

Turul dureaza aproximativ 14.5 ore, plecare din Paris se face la ora 07:15 a.m. (ora locala) si include transport, asistenta locala/ghid, apa;

În timpul călătoriei dumneavoastră, turul va incepe cu trecerea de districtul vestic din Paris la Porte d’Auteuil. Din acest punct luam directia autostrada Normandia și urmam un traseu pitoresc traversand orașul L’Aigle.
După-amiaza incepe prin urcarea pe munte prin locuri de metereze sau de localitate, pentru ca manastirea se afla situata in partea de sus. Puteți explora apoi satul pe cont propriu, avand șansa de a petrece o zi încântătoare într-un cadru frumos, pitoresc.

  Nume Data Descriere Pret Capacitate Alege cantitate
  tarif copil January 1, 2015 - January 10, 2020 tarif copil 3-11 ani € 97 10
  tarif adult January 1, 2015 - January 10, 2020 tarif adult € 159 10
  Activitati speciale pentru copii
  Aer conditionat
  camera de bagaje
  Lift
  Lobby
  Minibar
  Parcare
  Piscina interioara
  Receptie
  Restaurant
  Seif
  Spa
  Wi-fi

  Rezervarea ta

  Detalii personale
  (*) Obligatoriu
  Rezervarea dumneavoastra a fost trimisa cu succes
  Va rugam sa completati toate detaliile personale

  Locatie


  Lasa un review

  Pret
  Locatie
  Personal
  Servicii
  Masa

  Inchide comentarii

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *