Dream Castle Est Paris Disneyland Paris

Hotelul Dream Castle isi primeste oaspetii intr-un palat feeric amplasat in inima naturii. Un loc în care fauna și flora își vor marca spiritele. Cele 399 de camere invită oaspeții într-un basm cu vedere la grădinile franceze și la Bassin des Lumières. „Le Bosquet Gourmand” întâmpină clienții la micul dejun.
Decorate în stilul unei păduri fermecate, camerele și suitele sunt dotate cu TV cu ecran plat, WiFi gratuit, minibar, facilități pentru ceai și cafea și aer condiționat.

Oaspeții se pot relaxa la centrul Dream Castle Spa, unde vor găsi o piscină interioară încălzită, o saună, o cadă cu hidromasaj și o sală de fitness. De asemenea, sunt disponibile masaje și o varietate de tratamente de înfrumusețare.

Serviciul de transfer gratuit oprește și la stația RER Marne-la-Vallée-Chessy și la terminalul TGV – Thalys – Eurostar. Proprietatea se află la 35 de minute de mers cu mașina de Paris și la 4,5 km de gara RER și centrul comercial Val d’Europe.

Vă rugăm să rețineți că vara este disponibilă o piscină în aer liber.

Hotel Overview

Family room
Capacitate maxima 4 persoane (2 adl+2 copii). 1 pat dublu si 2 paturi pentru copii suprapuse

Family room connecting
Capacitate maxima 6 persoane (3 adl+3 copii). 2 dormitoare interconectate, o baie. Fiecare camera cu cu cate 1 pat dublu si 2 paturi pentru copii suprapuse.