22

nov.
2016

Paris City Tour

Postat de: adminleisure/ 0
– Descoperiți cele mai bune locuri din Paris în timp record
– Comentariu interesant cu informațiile despre istoria orașului
– Descoperiți Turn Eiffel și măreția gotică a Catedralei Notre-Dame
Nu sunteți sigur care dintre faimoasele repere ale Parisului doriți să vizitați?
Nu mai căuta! Acest tur de 90 de minute nu numai că vă oferă o prezentare excelentă a orașului în ansamblu, dar vă permite să vedeți care sunt locurile și zonele pe care doriți să le explorați mai departe in ritmul vostru. Acest tur vă va ajuta în planificarea unui itinerar a ceea ce doriți să vedeți cel mai mult în timpul șederii. Itinerariul atent conceput acoperă principalele repere ale orașului într-un timp minim, lăsându-vă mai mult timp pentru a descoperi zonele Parisului pe care vreți să le vedeți cu adevărat.
Fascinant comentariu înregistrat descrie monumente, repere, puncte de interes cu anecdote istorice și actualizate despre oraș. Situat pe un fundal de muzică și melodie franceză, comentariul completează itinerariul, făcând vizitatorii să se încălzească în capitală și stabilind starea de spirit pentru a explora și a vizita.
Indiferent dacă este vorba despre Turnul Eiffel iconic, măreția gotică a Catedralei Notre-Dame, fermecătorul Champs Elysees, uimitorul Muzeul Luvru sau unul dintre multele alte puncte de atracție ale Parisului, există multe pentru a-ți atrage atenția și a-ți capta imaginația. Nu continuați doar ce vă spun ghidurile, vedeți obiectivele turistice prioroitar și apoi decideți cum doriți să vă petreceți timpul în Paris în siguranță, știind că ați văzut tot ce oferă acest oraș fascinant.

 

tarif copil 3-11 ani
€ 9

tarif adult
€ 19