22

dec.
2016

Paris Pass ticket

Postat de: adminleisure/ 0

 

Repere
– Intrare gratuită la muzeele și monumentele de top din Paris cu Paris Museum Pass
– Intrare gratuită la cele mai bune atracții din Paris cu pasul atracții din Paris
– Tur gratuit de 1 zi în regim de hop on / hop off
– Călătorie nelimitată gratuită în metrou, RER și autobuze cu Paris Visite Travelcard
– Intrare rapidă în principalele atracții și muzee din Paris, cum ar fi Luvru și Centrul Pompidou
– Ghid gratuit (brosura) plin de informații utile, sfaturi și sugestii de itinerariu pentru călătoria dvs. la Paris

Alegeți opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. și bucurați-vă de 2, 3, 4 sau 6 zile de libertate deplină. Paris Pass este valabil doar pentru zile consecutive, începând din prima zi de utilizare.

Cine spune că este imposibil să salvezi timp in Paris? Nu ratați această ocazie de a face doar asta și de a pune mâna pe Paris Pass, o ofertă turistică incredibilă. Nu numai că veți putea accesa principalele muzee, monumente și galerii de artă din capitala franceză, cum ar fi Louvre, Orsay și Arc du Triomphe, ci veți putea participa, de asemenea, la o magnifică experiență de degustare a vinurilor, o croazieră relaxantă pe râul Sena sau o urcare în vârful turnului Montparnasse pentru a admira priveliștile panoramice spectaculoase ale orașului. Economisiți timp si bani alegând Paris Pass. Cu cât veți vizita mai multe atracții, cu atât economisiți mai mulți bani, ca să nu mai vorbim de omiterea cozilor cu acces prioritar și evitarea dificultății de a converti bani și de a transporta numerar pentru a plăti pentru fiecare taxă de intrare.
Și dacă acest lucru nu a fost suficient, veți primi și un card pentru sistemul de metrou subteran din Paris, care vă va transporta în fiecare colț al orașului, precum și un bilet gratuit pentru o zi în autobuzul turistic. Și nu vă temeți dacă perspectiva de a naviga prin Paris pare descurajantă la început, Paris Pass vine cu un ghid detaliat de informații cu peste 120 de pagini pline de sfaturi de călătorie, hărți și ore de deschidere. Ghidul este disponibil în engleză, germană și spaniolă, foarte la îndemână dacă nu vorbiți franceza.
Și pentru că Parisul nu se referă doar la vizitarea obiectivelor turistice, Paris Pass vă oferă reduceri suplimentare și oferte exclusive în magazine precum Galeries Lafayette, Atelier Renault și în restaurante precum Hard Rock Café și Chez Clement. Acest permis include intrarea gratuită la următoarele atracții (și multe altele): croaziera pe râul Bateaux Parisiens, Tur Montparnasse, Musée Grevin – muzeu cu ceară, Degustare de vinuri – Les Caves du Louvre, Aquarium de Paris – Cineaqua, Centre Pompidou – Musée national d ‘ Art moderne, Espace Dali, Château de Versailles, Panthéon, Musée Picasso, Galeries Lafayettes Paris, Lido, Conciergerie, Sainte Chapelle, Musée et domaines nationaux du Château de Compiègne, Palais de la découverte, Musée Gustave Moreau, Musée Rodin. Profitați la maxim de călătoria dvs. la Paris și descoperiți orasul în ritmul propriu!
Paris pasul de 3 zile din Paris include: acces atractii, un card de călătorie, un Ghid GRATUIT și doar 2 zile de acces muzee.

 

Ticket 4 zile
tarif/copil 12-17 ani acces 6 zile
€ 102

Ticket 4 zile
tarif/copil 4-11 ani acces 6 zile
€ 49

Ticket 4 zile
tarif/adult acces 4 zile
€ 210

Ticket 3 zile
tarif/copil 12-17 ani acces 4 zile
€ 93

Ticket 3 zile
tarif/copil 4-11 ani acces 4 zile
€ 43

Ticket 3 zile
tarif/adult acces 4 zile
€ 175

Ticket 2 zile
tarif/copil 12-17 ani acces 2 zile
€ 77

Ticket 2 zile
tarif/copil 4-11 ani acces 2 zile
€ 39

Ticket 2 zile
tarif/adult acces 2 zile
€ 145