04

iun.
2012

Pranz si croaziera pe Sena

Postat de: adminleisure/ 0
Traversati pe râul Sena în timp ce sărbătoriți in timpul unui prânz tradițional francez și trăiți una dintre experiențele supreme din Paris. Vedeți toate reperele principale ale orașului dintr-o perspectivă nouă și navigați pe sub cele mai faimoase poduri din lume..
Croaziera pleacă de la Marina de Paris, la Quai d’Orsay, unde se află pe malul sudic al Senei faimosul Muzeul de artă modernă din Orsay și ministerul francez de afaceri externe. Direct peste partea de pe malul de nord se află grădinile Tuileries, care leagă Muzeul Louvre și Place de la Concorde. Atât de multe de văzut și asta înainte de a naviga cu barca!
Meniul Orsay include gustri de început pentru a le împărtăși oaspeților, alegerea felului principal, cafea și desert, precum și o băutură:
Sortiment de legume – Mini Savarine cu lămâie și mărar – Tapenade cu 5 legume și crutoane
Alegerea felului principal: pui suprem, gătit la aburi, legume proaspete crocante sau friptură Coley, risotto cu sparanghel verde
Cafea gourmet
Minestrone de fructe cu felii de nuca – praline crocante
Un pahar de Touraine Sauvignon AOC Luc Poulain (alb) sau Touraine Domaine des Echardières (rosé), sau AOC les Mercadières (roșu), sau un suc de portocale sau Coca-Cola sau apă.

Meniu pranz fara bauturi:
tarif copil 3-11 ani meniu Etoile
€ 25

tarif adult meniu Etoile
€ 45

 

Meniu pranz cu 1/2 sticla vin:
tarif copil 3-11 ani meniu Etoile
€ 25

tarif adult meniu Etoile
€ 55