22

feb.
2017

Vizita la Versailles

Postat de: adminleisure/ 0

Tur de o jumătate de zi cu transferuri din Paris si retur – Acces cu prioritate in Palatul de la Versailles.

Plecari: 08:15, 14:30, durata 4 ore, preluare si retur in oras Paris.

Veți fi transportat în Epoca de Aur a Franței, cu o excursie la Palatul Versailles, un patrimoniu mondial UNESCO și emblema regalității și extravaganței franceze. Vi se va garanta intrarea rapidă, permițându-vă să sariti peste coada și să călătoriti în confort cu autocare cu aer condiționat. Veti fi impresiont de castelul regal, transformat de „Regele Soarelui” Louis XIV în anii 1660 dintr-o cabană de vânătoare. Loc de joacă al monarhilor francezi, Versailles a fost centrul puterii regale și politice până la Revoluția Franceză din 1789, care i-a văzut pe Ludovic al XVI-lea și pe Marie Antoinette forțati să se întoarcă în capitală.
Ghidul tău audio îți va permite să descoperi apartamentele de stat ale Regelui și Reginei, Capela Regală și Sala Oglinzilor, epitomul opulenței franceze: trei sute cincizeci și șapte de oglinzi lumineaza sala împodobită cu aur și candelabrele de cristal atârnate de tavan.
De asemenea, vi se va oferi timp să explorați grădinile îngrijite „à la française”, care reflectă splendoarea interiorului. Proiectat de peisagistul francez André Le Nôtre în 1661 pentru regele Ludovic al XIV-lea, parcul de 2.000 de acri este o întindere arhitecturală de perspective, fântâni și podișuri care, de la înființare, au definit ce ar trebui să fie o grădină franceză.

 

tarif copil
tarif acces copil 4-17 ani
€ 35

tarif adult
tarif acces adult
€ 59