12

dec.
2011

Vizita Paris, acces turn Eiffel si croaziera pe Sena

Postat de: adminleisure/ 0
– Obțineți cele mai bune vederi ale orașului din cel mai înalt punct din turul Eiffel
– Pune-ți ochii pe cele mai cunoscute locuri și monumente din orașul luminilor
– Vedeti orasul dintr-o alta perspectiva de pe râul Sena pentru o croazieră de o oră
O caracteristică puternică a poporului francez este respectul pe care îl are pentru istoria sa. Rezultatul acestei conservări a trecutului a contribuit foarte mult la frumusețea Parisului de astăzi. Turul Paris vă oferă orice ocazie de a vedea toate fațetele minunate ale acestui oraș și cultură unica.
Începeți această zi memorabilă cu o plimbare prin Paris în autobuzul nostru panoramic. Aflați mai multe despre istoria și monumentele pariziene cu ajutorul audioguidului nostru multilingv, disponibil cu căști individuale. Admirați frumusețea Place Vendôme, Opera din Paris, Place de la Concorde, Les Champs Elysees, Arcul de Triumf și Invalides. Nu am putut uita de micuții noștri, care vor avea la dispoziție și un audioguid cu comentarii adaptate. Vor învăța istoria acestui magnific oraș prin povești amuzante despre câinii personajelor publice celebre.
Evitați cozile nesfârșite și explorați eleganța Turnului Eiffel. Șoferul nostru de autobuz vă va conduce la liftul care vă va urca la etajul doi, de unde veți putea vedea câteva vederi uimitoare. Turnul Eiffel sau turnul de 300 de metri cum a fost numit inițial, este un simbol al orașului și cel mai vizitat monument din lume. Explorați, în ritmul propriu și în funcție de starea dvs., fiecare colț al acestei minunate faze tehnologice construite și  panoramele impresionante la 360 °.
La poalele Turnului Eiffel, pășește la bordul unui vas pentru o croazieră de o oră de-a lungul Senei. Scufundați-vă în istoria și evoluția Parisului în timp ce priviți unele dintre cele mai semnificative monumente ale sale, de la Louvre la Turnul Eiffel și de la Place de la Concorde la Grand și Petit.
Durata tur: 5 ore, audioghid multilingv

Tarif copil 3-11 ani
€ 69

Tarif adult
€ 99