Vizita la Versailles

Postat de: adminleisure/ 0

Tur de o jumătate de zi cu transferuri din Paris si retur – Acces cu prioritate in Palatul de la Versailles.

Plecari: 08:15, 14:30, durata 4 ore, preluare si retur in oras Paris.

Veți fi transportat în Epoca de Aur a Franței, cu o excursie la Palatul Versailles, un patrimoniu mondial UNESCO și emblema regalității și extravaganței franceze. Vi se va garanta intrarea rapidă, permițându-vă să sariti peste coada și să călătoriti în confort cu autocare cu aer condiționat. Veti fi impresiont de castelul regal, transformat de „Regele Soarelui” Louis XIV în anii 1660 dintr-o cabană de vânătoare. Loc de joacă al monarhilor francezi, Versailles a fost centrul puterii regale și politice până la Revoluția Franceză din 1789, care i-a văzut pe Ludovic al XVI-lea și pe Marie Antoinette forțati să se întoarcă în capitală.
Ghidul tău audio îți va permite să descoperi apartamentele de stat ale Regelui și Reginei, Capela Regală și Sala Oglinzilor, epitomul opulenței franceze: trei sute cincizeci și șapte de oglinzi lumineaza sala împodobită cu aur și candelabrele de cristal atârnate de tavan.
De asemenea, vi se va oferi timp să explorați grădinile îngrijite „à la française”, care reflectă splendoarea interiorului. Proiectat de peisagistul francez André Le Nôtre în 1661 pentru regele Ludovic al XIV-lea, parcul de 2.000 de acri este o întindere arhitecturală de perspective, fântâni și podișuri care, de la înființare, au definit ce ar trebui să fie o grădină franceză.

 

tarif copil
tarif acces copil 4-17 ani
€ 35

tarif adult
tarif acces adult
€ 59

Paris Pass ticket

Postat de: adminleisure/ 0

 

Repere
– Intrare gratuită la muzeele și monumentele de top din Paris cu Paris Museum Pass
– Intrare gratuită la cele mai bune atracții din Paris cu pasul atracții din Paris
– Tur gratuit de 1 zi în regim de hop on / hop off
– Călătorie nelimitată gratuită în metrou, RER și autobuze cu Paris Visite Travelcard
– Intrare rapidă în principalele atracții și muzee din Paris, cum ar fi Luvru și Centrul Pompidou
– Ghid gratuit (brosura) plin de informații utile, sfaturi și sugestii de itinerariu pentru călătoria dvs. la Paris

Alegeți opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. și bucurați-vă de 2, 3, 4 sau 6 zile de libertate deplină. Paris Pass este valabil doar pentru zile consecutive, începând din prima zi de utilizare.

Cine spune că este imposibil să salvezi timp in Paris? Nu ratați această ocazie de a face doar asta și de a pune mâna pe Paris Pass, o ofertă turistică incredibilă. Nu numai că veți putea accesa principalele muzee, monumente și galerii de artă din capitala franceză, cum ar fi Louvre, Orsay și Arc du Triomphe, ci veți putea participa, de asemenea, la o magnifică experiență de degustare a vinurilor, o croazieră relaxantă pe râul Sena sau o urcare în vârful turnului Montparnasse pentru a admira priveliștile panoramice spectaculoase ale orașului. Economisiți timp si bani alegând Paris Pass. Cu cât veți vizita mai multe atracții, cu atât economisiți mai mulți bani, ca să nu mai vorbim de omiterea cozilor cu acces prioritar și evitarea dificultății de a converti bani și de a transporta numerar pentru a plăti pentru fiecare taxă de intrare.
Și dacă acest lucru nu a fost suficient, veți primi și un card pentru sistemul de metrou subteran din Paris, care vă va transporta în fiecare colț al orașului, precum și un bilet gratuit pentru o zi în autobuzul turistic. Și nu vă temeți dacă perspectiva de a naviga prin Paris pare descurajantă la început, Paris Pass vine cu un ghid detaliat de informații cu peste 120 de pagini pline de sfaturi de călătorie, hărți și ore de deschidere. Ghidul este disponibil în engleză, germană și spaniolă, foarte la îndemână dacă nu vorbiți franceza.
Și pentru că Parisul nu se referă doar la vizitarea obiectivelor turistice, Paris Pass vă oferă reduceri suplimentare și oferte exclusive în magazine precum Galeries Lafayette, Atelier Renault și în restaurante precum Hard Rock Café și Chez Clement. Acest permis include intrarea gratuită la următoarele atracții (și multe altele): croaziera pe râul Bateaux Parisiens, Tur Montparnasse, Musée Grevin – muzeu cu ceară, Degustare de vinuri – Les Caves du Louvre, Aquarium de Paris – Cineaqua, Centre Pompidou – Musée national d ‘ Art moderne, Espace Dali, Château de Versailles, Panthéon, Musée Picasso, Galeries Lafayettes Paris, Lido, Conciergerie, Sainte Chapelle, Musée et domaines nationaux du Château de Compiègne, Palais de la découverte, Musée Gustave Moreau, Musée Rodin. Profitați la maxim de călătoria dvs. la Paris și descoperiți orasul în ritmul propriu!
Paris pasul de 3 zile din Paris include: acces atractii, un card de călătorie, un Ghid GRATUIT și doar 2 zile de acces muzee.

 

Ticket 4 zile
tarif/copil 12-17 ani acces 6 zile
€ 102

Ticket 4 zile
tarif/copil 4-11 ani acces 6 zile
€ 49

Ticket 4 zile
tarif/adult acces 4 zile
€ 210

Ticket 3 zile
tarif/copil 12-17 ani acces 4 zile
€ 93

Ticket 3 zile
tarif/copil 4-11 ani acces 4 zile
€ 43

Ticket 3 zile
tarif/adult acces 4 zile
€ 175

Ticket 2 zile
tarif/copil 12-17 ani acces 2 zile
€ 77

Ticket 2 zile
tarif/copil 4-11 ani acces 2 zile
€ 39

Ticket 2 zile
tarif/adult acces 2 zile
€ 145

Paris City Tour

Postat de: adminleisure/ 0
– Descoperiți cele mai bune locuri din Paris în timp record
– Comentariu interesant cu informațiile despre istoria orașului
– Descoperiți Turn Eiffel și măreția gotică a Catedralei Notre-Dame
Nu sunteți sigur care dintre faimoasele repere ale Parisului doriți să vizitați?
Nu mai căuta! Acest tur de 90 de minute nu numai că vă oferă o prezentare excelentă a orașului în ansamblu, dar vă permite să vedeți care sunt locurile și zonele pe care doriți să le explorați mai departe in ritmul vostru. Acest tur vă va ajuta în planificarea unui itinerar a ceea ce doriți să vedeți cel mai mult în timpul șederii. Itinerariul atent conceput acoperă principalele repere ale orașului într-un timp minim, lăsându-vă mai mult timp pentru a descoperi zonele Parisului pe care vreți să le vedeți cu adevărat.
Fascinant comentariu înregistrat descrie monumente, repere, puncte de interes cu anecdote istorice și actualizate despre oraș. Situat pe un fundal de muzică și melodie franceză, comentariul completează itinerariul, făcând vizitatorii să se încălzească în capitală și stabilind starea de spirit pentru a explora și a vizita.
Indiferent dacă este vorba despre Turnul Eiffel iconic, măreția gotică a Catedralei Notre-Dame, fermecătorul Champs Elysees, uimitorul Muzeul Luvru sau unul dintre multele alte puncte de atracție ale Parisului, există multe pentru a-ți atrage atenția și a-ți capta imaginația. Nu continuați doar ce vă spun ghidurile, vedeți obiectivele turistice prioroitar și apoi decideți cum doriți să vă petreceți timpul în Paris în siguranță, știind că ați văzut tot ce oferă acest oraș fascinant.

 

tarif copil 3-11 ani
€ 9

tarif adult
€ 19

Vizita Castele Valea Loarei

Postat de: adminleisure/ 0

 

– Explorați unul dintre cele mai recunoscute castele din lume: Chambord
– Aflați despre istoria Château de Chenonceau
– Descoperiți moștenirea vinului Loira cu o sesiune de degustare de vinuri

CASTELUL CHENONCEAU: bariera a elegantei, situat perpendicular pe raul Cher, o bijuterie a arhitecturii renascentiste. Decorarea s-a facut de catre 5 femei ce au adus castelului, atat la ​​interior cat si la exterior, o aura romantica. Construit in anul 1513 de Katherine Briçonnet, infrumusetat de Diane de Poitiers, Catherine de Médicis si Madame Dupin, Castelul Chenonceau datorează femeilor o buna parte din farmecul sau.
CASTELUL CHAMBORD: unul dintre cele mai mari castele ale Loire, o bijuterie a Renasterii, construit la cererea imparatului François I pentru a servi drept cabana de vanatoare. In cei 32 de ani de domnie, Francois a trait in castel doar 42 de zile. Rasfatul epocii respective este subliniat de cele 365 de camine, 440 camere, 14 scari si 800 de corturi. Faimoasa scara dubla atribuita lui Leonardo da Vinci este punct principal de atractie.
CASTELUL CHEVERNY: apartine familiei Vibraye, castelul a conservat perfect mobilierul din secolul al XVII-lea, poate fi admirat in timpul vizitarii apartamentelor. Parcul ce il inconjoara reprezinta un alt punct forte al castelului.
Durata tur: aproximativ 12,5 ore,

Tarif copil 3-11 ani
€ 130

tarif adult
€ 190

Vizita Le Marais

Postat de: adminleisure/ 0

Descoperiti istoria celui mai vechi cartier din Paris, Le Marais, un sat in inima Parisului, timp de 3 ore cat tine turul faceti plimbari pe străzile inguste, cu case memoriale, veti fi insotiti de un ghid vorbitor de limba engleza, spaniola sau franceza..
Disponibil in perioada 1 aprilie – 31 octmobrie, miercuri/ vineri de la ora 14:00 p.m.
Tariful include: intrarea, ghidul.

Tarif/copil 0-8 ani
€ 0

January 1, 2015 – January 1, 2016
Tarif adult
€ 49

Paris Museum Pass

Postat de: adminleisure/ 0

Acest tip de pachet este pentru a economi timp si bani, cu Paris Museum Pass aveti acces gratuit la aproape 60 de muzee și monumente din zona Parisului, va ajuta sa vă organizati timpul pentru a putea vizita cat mai multe dintre atractiile orasului. Exista trei variante la alegere: pachet de două, patru sau sase zile – cu vizita muzee. Acces prioritar, fara a mai sta la cozile de la ghisee. Veti avea la indemana si o broșură cu hărți ce indica locațiile, cu informații importante despre orele de deschidere, atractii, etc.
Printre muzeele de top și monumente de pe Museum Pass se numără:
• Luvru – casa Mona Lisei și mai mult de 35000 de alte lucrări de opera.
• Muzeul Orsay – dedicat artei în special franceze 1848-1915.
• Arcul de Triumf – dedicat victoriile militare ale lui Napoleon.
• Palatul de la Versailles – 2300 de camere, locuinta a ultimilor regi ai Franței.
• Pantheon – locul de odihnă pentru personalitatile marcante ale Franței, inclusiv Voltaire, Zola, soții Curie.
• La Conciergerie – fostul palat și închisoare, unde Marie-Antoinette a petrecut ultimele sale zile.
• Muzeul National de Arta Moderna – din Centrul Pompidou.
• Sainte-Chapelle – capelă gotică, cu 15 ferestre cu vitralii. Muzeu cu obiecte din domenii diferite (moda, bani, muzica, cinema și chiar al sistemului de canalizare vechi al orașului).
Alte informații: Copiii sub 18 ani au reduceri la cele mai multe dintre muzee și monumente, iar in prima duminica din fiecare luna accesul este gratuit si pentru adulti la majoritatea muzeelor din Paris.

Museum Pass valabil pentru:
-2 zile: 0 euro, copil < 17 ani, 52 euro/adult
-4 zile: 0 euro, copil < 17 ani, 70 euro/adult

 

Tur Muzeu Luvru

Postat de: adminleisure/ 0

Descopera muzeul Luvru cu acces propritar, varianta cea mai buna pentru a reusi sa vezi cat mai multe capodopere expuse. Viziteaza piramida de sticla de la intrarea muzeului, creatia arhitectului chinez- Ming Pei, dupa acest tur mergi la cumparaturi in mall-ul de lux si la restaurantele unde se preparara ceaiul de dupa-amiaza.
Turul dureaza 2h,  include: ticketul de intrare in muzeu.
Audioghid-extra cost, la cerere local.

acces copil 3-17 ani
€ 0

acces adult
€ 25

Spectacol LIDO Paris

Postat de: adminleisure/ 0

Spectacolul este realizat de un grup de 42 fete Bluebell și 16 baieti Lido pe scenă, iar in spatele cortinei 24 asistenți ajuta la schimbarea costumatiei, aproximativ 25-30 costume schimbate in mai puțin de un minut; 12 croitorese întrețin 600 de costume, 30 tehnicieni ajuta zilnic la crearea spectacolului magnific. Managerul camerei de control, de teatru și scenă, pregatit sa acționeze oricand pentru show-ul traditional.
Bilet acces: 85 euro/adult, copil 0-11 ani gratuit
Include accesul la spectacol + 1 pahar sampanie
Durata: 100minute

Bilete Eiffel Tower, acces cu prioritate

Postat de: adminleisure/ 0

Începeți urcarea prin a va intalni cu ghidul langa turn (detalii pe voucher). Acestea vă vor arăta unde se află zona de intrare rapida, ulterior vă va duce până la etajul al doilea al turnului, unde veți sta într-un uimitor spatiu deschis la 300m deasupra solului.
La primul etaj, aveți șansa să obțineți prima o privire asupra a ceea ce urmează să vină cu priveliști uimitoare asupra Parisului! Veți putea vedea Champs Elysees, unul dintre cele mai mari și mai bune parcuri din Paris. De asemenea, vă puteți plimba pe o platformă de sticlă de 57 de metri înălțime, unde veți putea să vă uitați mai aproape de interiorul turnului…
Apoi, veți urca până la etajul al doilea, unde veți vedea Parisul intr-o panorama magnifica. Dincolo de Sena, puteți observa aproape totul, cum ar fi celebra Catedrala Notre Dame, Luvru, Bazilica Sacră a Inimii, Arcul de Triumf și, în partea de sus, veți vedea toate străzile și podurile istorice care fac Parisul atât de special.
Interval acces 19:45-21:45 sau 21:45-23:45

ticket copil 3-11 ani
€ 37

ticket adult
€ 49

Asterix Park

Postat de: adminleisure/ 0

Un mic colt din Paris încă tine piept hoardelor invadatoare – și prietenii tăi Asterix și Obelix conduc rezistența. Exista serviciu de transfer. Există 32 de atractii, precum și spectacole de sezon și pe tot parcursul anului, care toate se combina pentru a face pentru o zi de neuitat cu personajele tale preferate. Exploreaza cele șase lumi tematice de Asterix Park: Egiptul antic; Imperiul Roman; Galia; vikingii; Grecia antică; și călători în timp.
Urmează Asterix și Obelix în Egipt la bordul roller coaster-lor SOS Numrobis. Alăturați-vă în lupta Imperiului Roman. Urmați escapadele lor, în cele nouă atracții Village francez și faceti fotografii cu eroi îndărătnici.

 

Acces 1 zi copil 3-11 ani
€ 43
Acces 1 zi adult
€ 50

Acces 2 zile copil 3-11 ani
€ 65
Acces 2 zile adult
€ 105